dinsdag 18 juni 2013

Leuke webshop: Beautiful bijoux !


Hi allemaal!, 

Vandaag heb ik een nieuw artikel over de webshop 'Beautifull bijoux' dit is een website waar ze veel leuke dingen verkopen zoals kettingen,armbanden, ringen maar ook make-up en tassen. 

Via een vriendin van mij kwam ik een aantal maanden geleden zelf op deze website terecht en ik was meteen erg onder de indruk, wauw wat hebben zij leuke accessoires, en ook helemaal niet duur! Ik kwam meteen tot de conclusie dat ik wat wilde bestellen alleen kon ik niet kiezen omdat ze zoveel leuke dingen hebben. Na een lange tijd rond te hebben gekeken in de webshop en veel getwijfel heb ik een aantal hele leuke sieraden bestelt. De bestelling ging eigenlijk heel makkelijk en er zijn veel verschillende betaalmethodes, (zelf heb ik gekozen voor ideal). hierna kreeg ik een bevestigingsmail van de aankoop en na 4 werkdagen lagen ze al in de bus! onder zie je het resultaat van mijn aankopen:Nu een aantal weken later heeft de webshop weer een heel nieuw assortiment met opnieuw erg leuke dingen. hieronder laat ik jullie een aantal sieraden zien zodat jullie een beter beeld krijgen van de sieraden van Beautiful-Bijoux: 

Dit is de armband genaamd 'Roses set pink' het is een setje met armband is rosé goude (roze) kleur. In totaal bestaat de set uit 9 armbandjes en de prijs hiervan is €6,95.

Dit is een enkele armband genaamd 'Large cross black' het is een enkele armband met een groot zwart kruis erop, zelf vind ik dit echt een topper en zou ik hem graag aan mijn collectie willen toevoegen, deze armband heeft een klein prijsje van €4,95.

Dit exemplaar is een ring, jawel een ring! deze ring is genaamd 'Cinderella carriage' en het beeld de koets van Assepoester uit. het is een twee vinger ring met verstelbare maat en de prijs is €4,95. 

En als laatste deze leuke statement ketting, hij heet 'Turquoise Statement' en het is een echte blikvanger om je nek. deze ketting kost maar liefst €7,95 wat een klein prijsje is voor een statement ketting.   Beautiful-Bijoux heeft erg veel van deze Statement kettingen aan hun collectie toegevoegd dus als je er nog een zoekt zou ik snel even op de website kijken!

Het bestellen via de website gaat erg makkelijk en de betaling ook. ook verkopen ze op deze website make-up en tassen zoals ik al eerder had vermeld in dit artikel. wel zijn er verzendkosten na een bestelling en dit ligt meestal rond de €1,50 tot €5 afhankelijk van de grote van je bestelling.

Je  kunt op deze website ook cadeaubonnen kopen, en het leukste is dat ze je bestelling gratis voor je verpakken in een leuke doosje! en er is altijd een sale waarin bepaalde producten worden verkocht met korting! voor meer informatie kan je altijd even op de link klikken: 


Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en tot snel!

liefs, Kayleigh
1 opmerking: